Joululoman aikataulu ja kiitokset kuluneesta vuodesta!

capo santa

Lähdemme joululomille keskiviikkona 20.12.2017 ja palaamme taas treenailemaan maanantaina 8.1.2018!

Kiitos kaikille harjoittelijoille kuluneesta kaudesta! On ollut mahtavaa saada paljon uusia harjoittelijoita CDO Capoeira maailmaan! Meillä on ollut mukana myös paljon innokkaita lapsia, mahtavia, uusia capoeirista-alkuja rakentamassa Suomen uutta Capoeira sukupolvea!

Haluamme kiittää kuluneen vuoden yhteistyökumppaneitamme mm. Easysportia, NYT-liikuntaa, FIMU:a, YLEX:iä, Sipoon Kansalaisopistoa, Yökorista,09 Helsinki Human Rightsia, ME-taloa, PPJ Eiraa, UF Kamraternaa, Helsinki Samba Carnevalia, Monaliikua, Punainen Kortti Rasismille hanketta, Combo hanketta, Suomalaista Yhteiskoulua, Stadin Ammattiopistoa, Saksalaista Koulua, Kannunvalajia, Hertsikan Pumppua, Capoeira ystäväseurojamme Suomessa ja ulkomailla – sekä kaikkia muita, joiden kanssa olemme päässeet tekemään töitä yhdessä Capoeiran merkeissä!

Haluamme kiittää myös Mestre Suassunaa ja Mestre Poncianoa seuramme ohjauksesta ja tuesta!

Oikein Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta 2018 kaikille!

T. Mestre Pium & CDO Finland